Toimitus, palautukset, hyvitys ja peruutus

 

Toimitus

Odota enintään 14 päivää toimitukseen. Toisinaan se voi kestää kauemmin varastojen tavoitettavuudesta ja saatavuudesta riippuen. Viikonloppuisin tai juhlapyhinä ei toimiteta. Kaikki tuotteet lähetetään seurantanumeron ja vakuuttamattoman toimituksen kanssa. Jos haluat vakuutetun kuljetuksen, ota meihin yhteyttä osoitteessa info@tehdassaari.fi ennen ostamista.

 

Toimitusmaksut

Toimituskulut määräytyvät tuotteen arvon ja asuinpaikkasi mukaan. Hinta sisältää toimituskulut. Alla on luettelo peruskuljetuskustannuksista.

 

SUOMI

Small Parcel
Pieni paketti, joka mahtuu vastaanottajan postiluukusta sisään.

Paino (kg)Hinta (sis. alv 24%)
0-25,58

Muut paketit ja alkuperäiset taidemaalaukset
Alkuperäinen taide toimitetaan vastaanottajan ovelle. Yleensä paketin saapuminen kestää alle 5 työpäivää riippuen postipalvelusta ja ruuhkapäivistä.

Veloitettava paino (kg)Hinta (sis. alv 24 %)
0-214,26
2-515,13
5-1016,62
10-1517,98
15-2019,47
20-2520,96
25-kg+0,37/kg

Jos tavara on ylisuurta tai haurasta jne., siitä voi aiheutua ylimääräisiä palvelumaksuja. Yksityiskohtaiset hinnat löytyvät postin verkkosivuilta.

  • Toimitusmäärät lisätään automaattisesti kassalla. Toimitus on ilmainen, jos ostoskorissa oleva vähimmäismäärä on saavutettu tai kuponki on käytössä.
  • Jos tuote katoaa tai vahingoittuu kuljetuksen aikana, myyjä on vastuussa täyden hyvityksen maksamisesta vain, jos ostaja on sitoutunut maksamaan vakuutetun kuljetuksen.
  • Myyjä ei ole vastuussa viivästyksistä toimitusprosessin aikana; tulli tai muu.
  • Ostaja on vastuussa mahdollisista tulli- tai tuontiveroista.

Tämän työkalun avulla voit laskea toimituksen maksullisen painon. Kuljetusmaksu veloitetaan maksullisen painon ja absoluuttisen painon välisen suuremman painon mukaan.

 

Maksuvaihtoehdot

Kassalla on käytettävissä useita maksuvaihtoehtoja. Kaikki maksutapahtumat ovat turvallisia ja salattuja, ja ne toimivat turvallisen Paytrails-kassan avulla. Tutustu Paytrailin maksuehtoihin tämän linkin kautta. linkki.

Paytrail Plc toimii perintämaksupalvelun tarjoajana ja on valtuutettu maksulaitos. Paytrail Plc näkyy vastaanottajana pankki- tai luottokorttilaskelmassasi. Paytrail Plc välittää maksun kauppiaalle.

Paytrail Plc
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: +358 207 181 830
Y-tunnus 2122839-7

Valituksia varten ota meihin yhteyttä osoitteeseen myynti@tehdassaari.fi, etkä Paytrail Plc.

 

Palautukset ja hyvitykset

Jos ostaja ei jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, ota meihin yhteyttä. Palautustapauksessa tuote(t) on palautettava 30 päivän kuluessa toimituksesta. Palautus maksetaan alkuperäisellä siirtomenetelmällä, kun tuote(t) on palautettu myyjälle alkuperäisessä ostokunnossa ja myyjä on tarkistanut tuotteen. Toimitustavan on oltava sama kuin ostettaessa, eli vakuutettu, seurattu ja asianmukaisesti pakattu. Arvokkaat tuotteet lähetetään painetulla palautusetiketillä. Mahdolliset lisäkustannukset, kuten tullimaksut, arvonlisävero tai muut lisäkustannukset, maksaa ostaja, ellei niistä ole sovittu ennen tavaroiden palauttamista.

Palauttamista varten tarvitsemme kuitin tai ostotodistuksen.

Myöhästyneet tai puuttuvat tuet

Jos et ole vielä saanut palautusta, tarkista ensin pankkitilisi uudelleen. Ota sitten yhteyttä luottokorttiyhtiöösi, sillä voi kestää jonkin aikaa, ennen kuin palautus on virallisesti kirjattu. Ota seuraavaksi yhteyttä pankkiisi. Ennen kuin palautus kirjataan, käsittelyyn kuluu usein jonkin verran aikaa. Jos olet tehnyt kaiken tämän, etkä ole vieläkään saanut hyvitystä, ota meihin yhteyttä.

Myyntiartikkelit

Ota meihin yhteyttä, jos tuote oli myyntihintainen. Myyntihintaisessa tuotteessa palautukset ovat osittaisia.

 

Tarvitsetko apua?

Ota yhteyttä osoitteeseen info@tehdassaari.fi, jos sinulla on palautuksiin ja palautuksiin liittyviä kysymyksiä tai tiedusteluja.

Eikö sinulla ole tiliä? Liity jäseneksi