Pääkonttori / Kokoushuone (1-117)

5/5

Varaa viihtyisä kokoustila Nokian Tehdassaaresta, mistä on kaunis näköala Nokianvirralle ja kulttuuriperinnön rikastamaan ympäristöön.
Tilassa on jopa 14 hengen kapasiteetti catering-vaihtoehdolla paikan päällä olevassa kahvilassa.

 

Tämä kokoushuone on varustettu lämmityksellä, suurella näytöllä, pitkällä HDMI-kaapelilla, nopealla 5G wifi:llä, sekä valinnaisella keittiöllä (lisämaksu).
Lemmikit ovat sallittuja. Katso ominaisuudet -osiosta lisätietoja.

 

Kokoustila on varattavissa arkisin klo 8-17. Perushinta alkaen 60 €/tunti ja 30 €/tunti jokaiselta lisätunnilta. Puolen päivän varaus on 150 € (4 tuntia) ja koko päivän varaus 300 € (8 tuntia).

Erikoisvaraukset arkiajan ulkopuolella, viikonloppuisin tai pyhinä ovat mahdollisia erikseen sopien (tilavaraukset@tehdassaari.fi).

Huomioithan, että peruutusaika on vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Kapasiteetti
Kapasiteetti | 14
Pöytä
Suorakaide | 1, Neliö | 1
Tuolit
Tuolit | 11, Sohva (3-istuttava sohva)
Wifi
Wifi | 5G
Näyttö
Näyttö | Kyllä
Projektori
Projektori | Kyllä
Lehtiöteline
Lehtiöteline | Kyllä
Lounas
Lounas | Kyllä
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet | Kyllä
WC
WC | 2

Avoin kysely

Usein kysytyt kysymykset

Peruutusaika on 24 tuntia ennen varausta.

Sähköpostitse saamasasi varausvahvistuksessa on ohjeet varauksen perustaamiseksi. Voit olla yhteydessä varaukseen liittyvissä kysymyksissä tilavaraukset@tehdassaari.fi

Saat ennen varausta sähköpostiisi avainkoodin, jolla pääsee pääkonttorin pääovesta sisään

112 :D

Tehdassaari on osoitteessa Souranderintie 2. Tehdassaareen voit saapua kävellen, pyörällä, julkisilla, autolla tai veneellä.

 

Nokian keskustasta ja rautatieasemalta on matkaa Tehdassaareen n. 1 km.

 

Tampereen joukkoliikenteen bussin reitit ja aikataulut voit katsoa Nyssen reittioppaasta. Lähimmältä bussipysäkiltä (Kumitehdas) on matkaa 350 metriä.

 

Veneellä saapuville Tehdassaaresta löytyy vierasvenelaituri, jossa on kahdeksan pienvenepaikkaa (keulakiinnitys) ja kaksi paikkaa isoille veneille. Laituri sijaitsee Puusepänverstaan edustalla.

Saapuessasi Tehdassaareen autolla voit pysäköidä auton ilmaiseksi saareen johtavan sillan viereen, pienen portinvartijan talon läheisyyteen.

Tehdassaaressa on kahvila, jossa tarjoillaan mm. keittolounasta ja salaattiannoksia. Tarkista aukioloajat Tehdassaaren kahvilan sivuilta.

 

Tehdassaaren lähellä Nokian keskustassa on useita ruokapaikkoja.

Varauksen tekeminen edellyttää 18-vuoden ikään, muutoin tilojen käyttäminen opiskeluun on myös mahdollista.

Tehdassaaressa on käytössä wlan-verkko, jonka kautta saat yhteyden ulkomaailmaan. Tarkemmat ohjeet kirjautumisesta wlan-verkokkon on saatavilla varatussa tilassa.

Pääkonttorin kokoushuone ja työtila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, jonne on rappuset. Tiloihin on järjestettävissä esteetön pääsy. Ole etukäteen yhteydessä tilavaraukset@tehdassaari.fi, niin järjestämme rampin.

Eikö sinulla ole tiliä? Liity jäseneksi