Kahvila

Urbaani olohuone modernilla kiertotaloustwistillä.

 

Tervetuloa Tehdassaaren kahvilaan! Olemme täällä Sinua varten.

 

Valikoimassamme on monelaisia makeita herkkuja kuin myös ruokaisempia salaatteja ja toasteja. Arkisin tarjolla myös vaihtuva keittolounas. Tarjolla monipuolisesti kuumia ja kylmiä virvokkeita sekä lisäksi laajat anniskeluoikeudet.

Kahvilastamme löydät lasten leikkinurkkauksen sekä laajan valikoiman lautapelejä aikuisten ajan ratoksi. Meille ovat myös lemmikit tervetulleita! Kahvilan perusarkea värittävät monenlaiset kulttuuritapahtumat, ajantasaiset tapahtumatiedot löydät Tapahtumat-sivun kalenterista.

 

Me Tehdassaaren kahvilalla kutsumme asiakkaamme nauttimaan ainutlaatuisesta tunnelmasta vanhan Puusepänverstaan sydämessä. Tässä historiallisessa, Birger Federlayn vuonna 1907 suunnittelemassa, rakennuksessa yhdistyvät rustiikkinen punatiili, kaari-ikkunat, kattohirret sekä ylväät pylväät luoden kodikkaan ja lämpimän tunnelman eri aikakausia yhdistelevän sisustuksen kanssa. Vehreä ja suojaisa takapihamme virtaavan veden varrella tarjoaa lisäelämyksen erityisesti kesäkaudella, jolloin terassin yhteydessä toimii myös Street Food Bar.

Oiva-raportti

Oiva-valvonta­tietojen julkistaminen

Oiva tuo elintarvikealan yritysten valvontatulokset kuluttajien tietoon.


Lataa Tehdassaaren Kahvila Oy:n Oiva-raportti

Tehdassaaren Kahvila Oy Oiva-raportti PDF


Tai klikkaa logoa nähdäksesi sen Oivan verkkosivulla.

Eikö sinulla ole tiliä? Liity jäseneksi