Tilavuokraus

Tehdassaaren historiaa huokuva miljöö virtaavan veden läheisyydessä kutsuu luokseen viettämään aikaa: luomaan uutta, kokemaan elämyksiä, työskentelemään ja juhlimaan. Tiloissamme järjestät asiakas- ja yritystilaisuudet, koulutukset, juhlat, pikkujoulut, elokuva- tai tv-tuotannot ja paljon muuta. Tehdassaaresta löytyy myös monipuolisesti erilaisia toimitiloja aina lyhytaikaisista toimistotiloista tuotantotiloihin.

Lisätietoja tiloista

JUHLATILA PUUSEPÄN-VERSTAASSA

Kaunis kaksikerroksinen punatiilirakennus Tehdassaaren itäosassa, aivan Nokianvirran vieressä, on Birger Federleyn vuonna 1907 suunnittelema. Rakennuksessa on paljon ikkunoita, ja se valloittaa valoisuudellaan. Etupihalla on iso parkkialue, takapihalla pieni kattamaton terassi ja suojaisa vihreä piha-alue. Piha-alueen perältä löytyy myös vierasvenelaituri.

Rakennus on saneerattu nykyaikaista vastaavaksi. Yläkerrassa on kaunis lautalattia ja upeat kattohirret. Tilasta löytyy flyygeli ja av-laitteisto. Vuokrattavissa on koko rakennus tai sen kerrokset erikseen. Koko rakennuksessa on anniskeluoikeudet. Rakennuksen edessä olevaa suurta, tasaista asfalttipihaa voi vuokrata myös tapahtumien järjestämiseen.

Alakerta

Soveltuu loistavasti esimerkiksi pikkujouluihin, syntymäpäiväjuhliin, kokouksiin, perhejuhliin

 

200 m2

 

Vierasmäärä 100 hlö, istumapaikat 40-50 hlö

 

Iso, avoin tila, jossa toimii kahvila. Tilassa on pöytäryhmiä ja myyntitiski

 

Keittiötilassa tiskikone, liesi, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin ja jääkaappi

 

Tila on esteetön

 

3 vessaa, joista 1 esteetön

 

Vaatesäilytys

 

Anniskeluoikeudet

Yläkerta

Soveltuu esim. pienehkön yritystilaisuuden, juhlien tai näyttelyn järjestämiseen

 

200 m2

 

Vierasmäärä 100 hlö

 

Iso, avoin tila, johon saa tarvittaessa pöytäryhmiä tuoleineen

 

Tila ei ole esteetön

 

Vessat alakerrassa

 

Anniskeluoikeudet

TOIMITILAT PÄÄKONTTORISSA

Heti saareen saapuessasi näet upean keltaisen, Birger Federleyn 1908 suunnitteleman, entisen Nokia yhtiön pääkonttorin. Rakennus toimii nykyisin Cireco Finlandin pääkonttorina, ja sieltä löytyy eri kokoisia toimistohuoneita 4 metrin huonekorkeudella ja isoilla kaari-ikkunoilla levein ikkunalaudoin. Osasta huoneita on kauniit näkymät joen sivuvirtaan tai vihreälle piha-alueelle.

Pääkonttorista on tarjolla eri kokoisia toimistohuoneita niin lyhyt- kuin pitkäaikaiseen vuokraukseen. Myös satunnaisempi tunti- tai päivävuokraus on mahdollista.

Vuokrattavat toimistot sijaitsevat rakennuksen kahdessa ensimmäisessä kerroksessa

 

Laminaattilattiat

 

2 vessaa ja suihku yhteiskäytössä alakerrassa

 

Pieni keittiö yhteiskäytössä alakerrassa (jääkaappi-pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin, mikroaaltouuni)

 

Ensimmäisen kerroksen iso neuvotteluhuone (16 hlö) myös vuokrattavissa

 

Tila ei ole esteetön

 

Parkkipaikat sijaitsevat saareen johtavan sillan viereisellä P-alueella. Talviaikaan mahdollisuus vuokrata tolppapaikka.

MUUT VUOKRATTAVAT TILAT

Tehdassaaren luonnonkaunis miljöö mahdollistaa laajan kirjon tapahtumia, ja alueen ovat löytäneet kotimaiset elokuva- ja tv-tuotantoyhtiöt omiin tarpeisiinsa. Piha-alueet mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen. 

Tehdassaaren tehdasrakennuksesta voi vuokrata toimisto-, kokous- tai juhlatilan. Tehdaskiinteistöä vuokrataan myös lyhytaikaisiin produktioihin. Kerro meille tarpeestasi – katsotaan teille tilat yhdessä!

 

Tilavuokrauksissa ota yhteyttä

Eikö sinulla ole tiliä? Liity jäseneksi