Yhteystiedot

Saaren tapahtumista, aukioloajoista ja opastetuista kierroksista löydät lisätietoa myös toimijoiden sosiaalisen median kanavista sekä Tehdassaaren tapahtumakalenterista. Tervetuloa tutustumaan Tehdassaareen!

tehdassaari

YHTEYS­TIEDOT

Tehdassaari
Souranderintie 2b
37100 Nokia
info@tehdassaari.fi
tehdassaari.fi

ALUEEN YRITYKSET JA PALVELUT

Cireco Finland

Cireco Finland Oy on kiertotalouden mukaisen rakentamisen asiantuntija ja aluekehittäjä. Tehdassaari-hanke on osa Cirecon aluekehittämiskonseptia. Cireco omistaa Tehdassaaren kiinteistöt ja hallinnoi aluetta.

Taidekeskus Tehdassaari

Taidekeskus Tehdassaaren galleriassa on nähtävillä kotimaisten taiteilijamestareiden öljyväritöitä, ulkomaista grafiikkaa sekä patsaita.

Kulttuurikeskus

Kulttuurikeskus vastaa Tehdassaaren tapahtumatuotannosta.

MUITA TEHDASSAAREN TOIMIJOITA

ALUEEN TURVALLISUUS

Turvallisuutesi on meille tärkeää. Tehdassaaressa keskitytään 2022 parantamaan alueen ulko- ja sisätilojen turvallisuutta. Alueella on käynnissä olevia kunnostustöitä –noudatathan saarella vieraillessasi erityistä varovaisuutta ja alla olevia ohjeita:

Vesistön virtaus on ajoittain voimakas, älä ui/sukella vesistössä.

 

Alueella liikkuu raskaita ajoneuvoja ja työkoneita. Huomioi liikenne ja työkoneet liikkuessasi alueella.

 

Eteläinen silta on huonokuntoinen ja toistaiseksi suljettu kaikelta liikenteeltä (koskee myös jalankulkijoita).

 

Kokoontumispaikka onnettomuus- ja vaaratilanteessa on pohjoisen sillan viereinen pysäköintialue.

NÄIN SAAVUT TEHDASSAAREEN

Tehdassaareen voi saapua kävellen, pyörällä, julkisilla, autolla ja veneellä!

Saavu saareen Tampereen joukkoliikenteen busseilla (nro 70A & 70B – tarkistathan vielä ajantasaiset linjat). Lähimmältä bussipysäkiltä (Kumitehdas) on matkaa 350 metriä.

Nokian rautatieasemalta matkaa on 1 kilometri (15 min). Rautatieasemalta kulje Souranderintietä etelään. Käänny Souranderintieltä huoltoasemaa vastapäätä sijaitsevalle hiekkatielle. Kulje tietä vasemmalle, alas mäkeä. Puusillan ylitettyäsi olet perillä.

Saapuessasi Tehdassaareen autolla, on pysäköintitilaa tarjolla saareen johtavan sillan vieressä.

Hiekkatien päässä oleva (pohjoinen silta) on huonokuntoinen, painoraja ajoneuvolle max. 3,5 t. Raskaan liikenteen kulku saareen tapahtuu Kerhokadun kautta. Katso ajo-ohje

Veneellä saapuville Tehdassaaresta löytyy vierasvenelaituri, jossa on kahdeksan pienvenepaikkaa (keulakiinnitys) ja kaksi paikkaa isoille veneille. Laituri sijaitsee Puusepänverstaan edustalla. Huomioithan Nokianvirran ajoittain voimakkaan virtauksen ja mahdolliset karikot saapuessasi. Virtauksen vuoksi uiminen laiturilta on kielletty!

Scroll to Top