Opastetut Kierrokset

5/5

Oletko aina miettinyt, miten teollisuusvakoilu liittyy Tehdassaaren ja Nokian historiaan? Haluatko päästä tutustumaan Tehdassaaren rakennusten sisätiloihin ja kuulla saaren ja Nokia Oy:n historian merkittävistä käänteistä? Kiinnostaako, miten kiertotalous muuttaa alueen toimintoja tulevaisuudessa ja miten kestävän kehityksen periaatteet tuovat lisäarvoa hankekehitykselle?
Järjestämme opastettuja kävelykierroksia ryhmille Tehdassaaren alueella, niin ulkona kuin sisätiloissa saaren kiinteistöissä.

Kierroksen vähimmäishinta on 60 €. Jos ryhmä on suurempi kuin 6 henkeä, lisätään 10 € jokaiselta henkilöltä.
Ryhmässä saa olla enintään 40 henkilöä.
Varaus on sallittu viikkoa etukäteen.

Huomioithan, että peruutusaika on vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa.

Kapasiteetti
Kapasiteetti | 40
Lounas
Lounas | Kyllä
Lemmikkieläimet
Lemmikkieläimet | Kyllä
WC
WC | Kyllä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Opastetut Kierrokset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Lounas kahvilassa (norm. 8,50 €/hlö)

Avoin kysely

Usein kysytyt kysymykset

Peruutusaika on 24 tuntia ennen varausta.

Sähköpostitse saamasasi varausvahvistuksessa on ohjeet varauksen perustaamiseksi. Voit olla yhteydessä varaukseen liittyvissä kysymyksissä tilavaraukset@tehdassaari.fi

Saat ennen varausta sähköpostiisi avainkoodin, jolla pääsee pääkonttorin pääovesta sisään

112 :D

Tehdassaari on osoitteessa Souranderintie 2. Tehdassaareen voit saapua kävellen, pyörällä, julkisilla, autolla tai veneellä.

 

Nokian keskustasta ja rautatieasemalta on matkaa Tehdassaareen n. 1 km.

 

Tampereen joukkoliikenteen bussin reitit ja aikataulut voit katsoa Nyssen reittioppaasta. Lähimmältä bussipysäkiltä (Kumitehdas) on matkaa 350 metriä.

 

Veneellä saapuville Tehdassaaresta löytyy vierasvenelaituri, jossa on kahdeksan pienvenepaikkaa (keulakiinnitys) ja kaksi paikkaa isoille veneille. Laituri sijaitsee Puusepänverstaan edustalla.

Saapuessasi Tehdassaareen autolla voit pysäköidä auton ilmaiseksi saareen johtavan sillan viereen, pienen portinvartijan talon läheisyyteen.

Tehdassaaressa on kahvila, jossa tarjoillaan mm. keittolounasta ja salaattiannoksia. Tarkista aukioloajat Tehdassaaren kahvilan sivuilta.

 

Tehdassaaren lähellä Nokian keskustassa on useita ruokapaikkoja.

Varauksen tekeminen edellyttää 18-vuoden ikään, muutoin tilojen käyttäminen opiskeluun on myös mahdollista.

Tehdassaaressa on käytössä wlan-verkko, jonka kautta saat yhteyden ulkomaailmaan. Tarkemmat ohjeet kirjautumisesta wlan-verkokkon on saatavilla varatussa tilassa.

Pääkonttorin kokoushuone ja työtila sijaitsee ensimmäisessä kerroksessa, jonne on rappuset. Tiloihin on järjestettävissä esteetön pääsy. Ole etukäteen yhteydessä tilavaraukset@tehdassaari.fi, niin järjestämme rampin.

Eikö sinulla ole tiliä? Liity jäseneksi